MENU
Zoals altijd ook een epidinges. Ik hoef niet meer te vertellen hoe Zweden ons bevalt, dat is wel duidelijk!
We hebben een bijzonder fijne vakantie gehad, 5030 km gereden, met wel een aantal verrassingen, allereerst natuurlijk het heel bijzondere natuurfenomeen, het Noorderlicht, ik zeg liever Aurora Borealis . . . dat is een véél mooiere naam voor zoiets buitengewoons! En NEEEEEE die mooie foto's zijn NIET gephotoshopt hoor!
En dan het weer, niet te geloven, een paar keer een halve dag regenachtig en een paar keer in de nacht, verder alleen maar droog en veel zon, de hondenhanddoeken hebben we maar één keer gebruikt, en dat is ook nog nooit voorgekomen!

We hebben echt het gevoel op het juiste moment weggegaan te zijn, het kón nu, voelden wij en het is ook uitgekomen, het leven staat voor ons allemaal weer op de rails, na een heftige verdrietperiode.
Ja, we denken elke dag aan Remko en ook elke dag komt hij nog in het gesprek, maar nu wel met prachtige herinneringen aan een prachtig mens!

Wanneer wij weer weggaan en waar naar toe? Haha nee, ik heb geen idee, daar hebben we het nog niet over gehad!

Ik dank al onze medereizigers heel erg voor hun leuke berichtjes in het gastenboek en mailtjes en de volgende keer maak ik weer een speciale 'antwoordjesbladzijde', de antwoorden aan iedereen zijn er dit jaar helaas bij ingeschoten doordat ik heel zuinig met de stroom ben omgegaan vwb mijn laptop. Alle stroom is dit jaar alleen van het brave brulaapje gekomen en omdat hij nogal brult, hebben wij hem creatief gebruikt!

groetjes van Dick en Yvonne en een pootje van Muis, Noor, Emma en Roos!