TERUG naar 2020 weekendjes
 
Vroeger was dit een camping en nu alleen een camperplaats, voor natuurmensen, hondenbezitters en rustzoekers. Kinderen tot 16 jaar verboden. Je moet geheel selfsupporting zijn, dus niet voor caravans, tenten etc. Helaas staat deze prachtige camperplaats te koop en moet je nog maar afvragen hoe dit verder gaat jammer . . .
Ik was van plan om hier een verslag je te schrijven en dat heeft er eerst ook gestaan maar heb ik weggehaald.
Het verslag staat op de dagelijkse krabbels van mijn andere site, www.gordonsetters.nl
Aanvankelijk wilden wij hier gewoon eens een keer gaan staan maar het bevalt zo goed dat wij inmiddels al voor de 3e keer in korte tijd hier staan en krijgen er maar geen genoeg van.
En omdat wij niet veel meer doen dan behalve lui zijn, eten, lezen en natuurlijk met de honden wandelen zou het elke dag hetzelfde verhaaltje worden, saai voor jullie dus.
Normaal, buiten de coronaperiode z
ijn er hier veel leuke dingen te doen en te zien in de omgeving maar nu is alles gesloten natuurlijk en daarbij wil je gewoon zo min mogelijk, eigenlijk dus helemaal niet, in contact met anderen komen en zijn we hier erg op onszelf en hebben totaal geen contact met andere camperaars.
Er staan hier nu 10 campers enorme stukken uit elkaar en dat terwijl de plaatsen zelf al bijzonder groot zijn en mogen er ook geen 2 plaatsen naast elkaar bezet zijn.
Er is hier ook geen toiletruimte en/of WC, water kun je tappen uit een buitenkraan en ook buiten is een afstortput voor je toilet.
En laten we wel zijn, we zitten hier wel midden in het zwaar getroffen coronagebied dus behoefte aan andere mensen heeft niemand hier.
Misschien vinden wij het o.a. daarom hier wel zo fijn, zo  ongelofelijk rustig!
De foto's van alle weekenden hier plak ik gewoon allemaal onder elkaar, heeft geen zin om precieze data te noemen.
Het eerst weekend waren Joke en Anne er ook, zij staan links en wij rechts
Emma, altijd blij en altijd vrolijk, volop genieten van wandelingen!
Wie gaat deze asperges nou toch steken in deze moeilijke coronatijd?
Dit is dus genieten met een grote G!
Dick met zijn hartelapje
Dit ben ik, mijn lust en mijn leven: weg met de camper, hondjes mee en fijn buiten wandelen!
Na het wandelen en eten is het lekker rusten in de zon in de camper!
volgende