INDEX
MENU
Regelmatig bereiken mij vragen en/of opmerkingen en zal ik dan hier beantwoorden
Ik vind het hartstikke leuk dat jullie gezellig mee reizen!

MarijkeO, wij zagen zo'n mooie matgroene Mercedescamper echt een hebbeding, voor ons onbereikbaar hoor! En een buscamper vinden wij ook erg leuk en bovenal sporty maar voor ons echt te klein en laat ik eerlijk zeggen, ook voor ons zelf te weinig ruimte voor als je 2 maanden op pad bent . . .

Ja leuk mutsje hè Cilia, was geen luxe hoor bovenop die berg! Ook nog 3 truien aan en 2 broeken hoor waaronder een thermobroek! Ach ja wij houden er van om ons af te knijpen . . . lijkt het wel . . . Nee hoor zonder dollen, we houden echt van dit leven!

Dank je Helma, ja ook voor jullie kan ik mij voorstellen dat je dit heel aantrekkelijk vindt! Heb hier al veel Scandinavische hondenrassen gezien die ik echt niet allemaal ken, praktisch geen eentje eigenlijk.

Oh Marijke een échte déjà vu dus voor jou! Ik zie het voor mij, dat is wel afzien met een rugzak in dit gebied, maar wat is het toch mooi hè! En ja alweer zeg ik het dat wij toch wel bevoorrecht zijn om dit mee te kunnen maken. Wel zal het zeker zo zijn dat jij dit in meer 'pure' vorm hebt gezien want het toerisme dus de commercie heeft zich er wel over gebogen hoor!

Jeetje ja Til, ik hoorde van Wendy dat het veel geregend heeft! Als wij terug komen is het herfst . . .

Inderdaad Anja, wij voelen ons zeker bevoorrecht dat wij dit samen allemaal kunnen mee maken hoor en vinden het dus niet 'gewoon' en beseffen dat voor veel mensen op onze leeftijd het er heel anders uit kan zien!

Ger, ik geloof zeker dat jij of jullie kwijlend mijn reisverslag en plaatjes bekijken . . . groot Zwedenliefhebbers als jullie zijn!

Ja Cilia dat  'afscheid nemen' hoofdstuk komt ook mij wel heel bekend voor . . . Gelukkig heb ik dat niet met jaargetijden en verheug ik mij mateloos op de komende noordelijke herfst want dat schijnt nog wat noordelijker gewoon in 2 weken plaats te vinden en kijkt op de Indian Summer, hier Ruska geheten!

Nou Jan en Nel inderdaad, misschien komen we elkaar nog tegen voor een bakkie!

Dank je MarijkeO voor je supergezellige mail en we gaan straks kijken of wij die wegenkaarten kunnen scoren!

Oh Cilia dat zijn kostbare en ook cruciale autoreparaties . . . Jij had toch ook een 'Hetty?'

MarijkeO, bedankt voor de tip en of wij dit gaan doen vandaag is nog eventjes de vraag en leg ik uit in mijn reisverslag!

Ja Wil de finidiar ligt nog thuis vergeten . . . Ik heb een keurige hondenapotheek, zelfs met nieuwe oogdruppels maar het punt was dat ik dit pas heel laat in de camper heb gelegd vanwege de warmte . . .

Ha lekker drijfnat van de regen Til, heerlijk toch! Hier prima temperatuur met gistermiddag een korte plensbui!

Jaha Gerry, die prinsessentaart is echt zo lekker, in NL moeten we ons behelpen met de kleintjes per 4 verpakt van IKEA!


Geweldig MarijkeO zoals je mee reist en uiteraard zijn tips altijd meer dan welkom!

Helma en Theo, nou inderdaad mooie wandelingen, eigenlijk is het Swifterbos maar heel saai hoor . . .

Anja en Freek, we waren zeker heel blij, na al die twijfels over wel of niet, weer voet op Zweedse bodem te zetten!

Brigitte en Okke, godzijdank zijn wij uit de hitte vandaan, hier heel aangenaam van zo'n 22 graden

Til en Nico, jeetje er zit al bijna weer een week op . . .

Marijke en Gerard, ja dit is wat anders dan het zuiden hè, maar wie weet, voor jullie misschien ook eens de moeite waard hoewel . . . de wijn hier geloof ik erg duur is . . . en terrasjes alleen in de grote steden!
En die enge weggetjes? Nou daar ben ik niet helemaal gerust op hoor, dat wij dat niet gaan doen . . .

Evert en Tineke, nou ik vond jou ook wel zeer ondernemend hoor, zo op die surfplank!

Annemarie, het lijkt eerlijk gezegd wel of ze hier nog nooit van corona gehoord hebben . . . hoewel hier op deze plek wel een corona teststraat is!

Agnes, nou voor jou geldt eigenlijk net als mijn woorden tegen Marijke!

Lia, de cijfers op de motorkap van de auto zijn de coördinaten van de Poolcirkel en de bovenste vlag is van de Saami, de Laplandse bevolking, tevreden nu?